היום נפתח במפגש עם עיתון האוהדים הגרמני "11 חברים",שנוסד בשנת 2000, ומקביל ל"שם המשחק" הישראלי במידה מסויימת ול"When Saturday Comes" האנגלי. כיום יש לעיתון 120,000 מנויים. העיתון נוסד על ידי אוהדים של ארמיניה בילפילד , שהחלו למכור אותו במשחקים שלהם, ולאחר מכן במשחקי של קבוצות אחרות…לאחר מכן יצאנו לסיור ברחובות העיר, בעקבות היהודים בברלין בתקופה שקדמה למלחמת העולם השניה.
בערב נסענו לארוחת ערב רשמית אצל המועדון היהודי – מכבי ברלין. המועדון שחגג השנה 110 שנים להיווסדו, הינו המועדון היהודי השני שנוסד באירופה אחרי מכבי קונסטנטינופול. לפני מלחמת העולם השניה פעלו בברלין 11 מועדונים יהודיים, המנו 30,000 פעילים. המועדון נוסד מחדש לאחר השואה, כשהגדיר את המטרות הבאות כסיבות לקיומו – לאפשר לילדים יהודים לקיים פעילויות ספורט עם ילדים יהודיים אחרים, מסגרת למפגשים בלתי אמצעיים בים יהודים בברלין והחזרת החיים הנורמלים לקהילה שנותרה בעיר.
נשיא המועדון הציג נקודה מעניינת ומפתיעה בנוגע לאנטישמיות. הוא הפריד בין שני תחומים, אנטישמיות לבין ניאונאצים. הוא סיפר כי עד לפני שנתיים לא היו בעיות אנטישמיות, לעומת זאת בעיות עם ניאו נאצים היו בשנות ה-70… בשל האירועים בשנתיים האחרונות, נושא האנטישמיות עלה לכותרות, ולדיון ציבורי.לראיה הוא הציג את העובדה שארגון הכדורגלנים של ברלין יצא מהעמדה הפסיבית שלו והחל לפעול בנושא. בחודשים האחרונים ירדה רמת האנטישמיות כלפי המועדון וחזר השקט למגרשים. מי מכם שתוהה לגבי ההישגים הספורטיבים של מכבי ברלין אזי קבוצה השחמט של המועדון הינה, מהמובילות בגרמניה.
לאחר מכן התקיים משחק בין הישראלים ושחקן חיזוק ממכבי ברלין למארחים הגרמנים. הגרמנים ניצחו בהתקפה האחרונה…